Home / Nieuwste trends

Alles wat je moet en wilt weten over je haar!

7 Festivalkapsels die je dit seizoen wilt uitproberen!

Na 2 jaar binnen zitten mogen we weer! Het festivalseizoen is van start gegaan. De zonovergoten festivals staan niet alleen maar in het teken van muziek, het gaat ook heel erg om de looks die er gedragen worden tijdens een festival.

Dit zijn dé nieuwe haartrends van 2022

Tijd voor wat haar inspiratie! In 2022 komen er weer een heleboel nieuwe trends aan, van beauty tot fashion. Maar ook de haartrends mogen we natuurlijk niet vergeten. Heb je zin om in het nieuwe jaar de schaar in je haar te zetten?

Nieuwe haarkleur voor 2022; Dit kun je verwachten

Haarkleuren 2022: ontdek hier de mooiste haarkleuren voor vrouwen voor 2022. Vorig jaar zagen we veel grijze haarkleuren en felgekleurde haarkleuren, dit jaar zullen we veel meer natuurlijke haarkleuren spotten in het straatbeeld.

Welk kapsel past bij jouw gezichtsvorm

Vraag jij je af of jouw kapsel wel bij jouw gezichtsvorm past? Iedereen heeft een andere gezichtsvorm, en hier horen ook weer kapsels bij die er het beste bij passen.

Is het effect van een haartransplantatie blijvend?

Is het effect van haartransplantatie blijvend? Ben je een haartransplantatie aan het overwegen? Dan is het heel normaal dat er nog een aantal vragen door je hoofd spoken. Veel mensen zijn benieuwd of een haartransplantatie blijvend is.

Super chic met een kort kapsel

Volgens de haartrends voor 2022 gaan we alle haarlengtes dragen, ook korte kapsels. Dit korte kapsel is ongelooflijk stijlvol. Inspiratie nodig voor je korte haar? Of ben je jouw lange lokken zat en wordt het tijd voor iets nieuws?

Het verschil tussen highlights en lowlights

Je haar nét iets meer diepgang en textuur geven? Dit kan makkelijk met highlights of lowlights, maar wat is eigenlijk verschil tussen deze twee? En wat zijn babylights? Wij leggen het je uit!

Wat doet keratine met je haar?

Super glad en zijdezacht haar tot wel 5 maanden lang! Dat klinkt te mooi om waar te zijn en toch is het mogelijk! Een keratine behandeling herstelt jouw beschadigde haar en zorgt voor bescherming en glans.

Bruidskapsels 2022

Stap jij dit jaar in het huwelijksbootje en zoek je nog wat inspiratie voor je bruidskapsel? Neem de tijd want wij hebben een blog vol inspiratie en de nieuwste trends als het gaat om bruidskapsels in 2022!