Home / Nieuwste trends / Bruidskapsels 2022

Bruidskapsels 2022 | Dé trends voor jouw kapsel op je bruiloft!

Stap jij dit jaar in het huwelijksbootje en zoek je nog wat inspiratie voor je bruidskapsel? Neem de tijd want wij hebben een blog vol inspiratie en de nieuwste trends als het gaat om bruidskapsels in 2022! Die populaire Hollywood waves, een low bun of toch liever half opgestoken haar tijdens je bruiloft? Met de onderstaande bruidskapsels sta jij sowieso te shinen op het altaar!

Bruidskapsel trends 2022


1. Bruidskapsel met vlecht 

Een vissengraatvlecht, grote vlechtjes of kleine vlechtjes! Een bruidskapsel met vlecht ga je vaak tegenkomen in 2022. Vlechten zien we natuurlijk veel bij de bohemian brides, maar ook voor de bruid die een classy look wel ziet zitten, is een vlecht komend seizoen een echte trend! Laag gevlochten, kleine vlechtjes of een dubbele vlecht? Een goede hairstylist weet hier wel raad mee en creëert voor jou de perfecte bruids look!


2. Low bun

De bun niet ver te denken en te dragen op verschillende manieren bij verschillende gelegenheden. De lage knot is super tijdloos en tegelijkertijd heel modieus. Zoals we al hebben gezegd kun je de bun op verschillende manieren dragen. Voor een classy look strak en elegant, wat losser en speels voor een wat nonchalante look of gecombineerd met bijvoorbeeld een vlecht. 


3. Hollywood glamour waves

De glamour waves dit kapsel is niet alleen weggelegd voor de dames die gaan trouwen op het strand in tegendeel zelfs! Een bruidskapsels met golvend haar is op en top glamour je ziet dit veel bij de sterren op de rode loper. Deze waves ga je dus zeker zien tijdens een bruiloft in 2022! Ga voor glamour tijdens jouw bruiloft! Het is tenslotte jouw dag. 


4. Half opgestoken bruidskapsel

De ideale middenweg tussen los haar en opgestoken haar! Het half opgestoken haar gaan we in 2022 weer lekker veel zien. Je kunt er alle kanten mee op, deze look is goed te combineren met een van de al eerder genoemde trends. Zo sla je dus twee vliegen in een klap en zie jer extra fabulous uit! 


5. Staart verwerkt in je bruidskapsel

Last but zeker not least is de trend van een staart als bruidskapsel die in 2022 zijn opwachting maakt. Of het nu gaat om de ceremonie, receptie of het trouwfeest op de late avond, een staart verwerkt in je bruidskapsel verfrist de hele look. Het is casual, maar chic en of je hem nu laag, hoog of in het midden plaatst, een staart verwerkt in jouw bruidskapsel is dit jaar wat ons betreft the way to go!

Meer nieuwe trends van trends in kapsels


9 tips voor de juiste haarverzorging

Met deze tips zorg je ervoor dat jij je haren goed verzorgd. Behandel je haar met liefde.

Maak je eigen haarmasker

Ken je dat? Ook al gebruik je een goede shampoo en conditioner, je haar blijft droog aanvoelen. Het helpt om regelmatig een haarmasker te gebruiken. Je haren gaan weer glanzen en het wordt weer heerlijk zacht. Onze tip: maak je haarmasker zelf!

De natuurlijke vitamines voor je haar

Lang vol en gezond haar? Dat is wat iedereen wel wil alleen is dit helaas niet voor iedereen zo.. Wel kun je van binnenuit die haardos een beetje beïnvloeden.