Home / Nieuwste trends / Haarkleuren 2022: ontdek hier de mooiste haarkleuren voor vrouwen voor 2022.

Haarkleuringen voor 2022

Haarkleuren 2022: ontdek hier de mooiste haarkleuren voor vrouwen voor 2022. Vorig jaar zagen we veel grijze haarkleuren en felgekleurde haarkleuren, dit jaar zullen we veel meer natuurlijke haarkleuren spotten in het straatbeeld. Een uitzondering die een tikje minder naturel is, de rose gold haarkleur.

Verder gaan we terug naar mooie naturelle kapsels met natuurlijke balayage. Ook worden de ombre kapsels meer sombre, dat wil zeggen dat de ombre overgang natuurlijk en zacht overloopt. Hét woord voor de komende seizoenen: natuurlijk. 


Heb jij zin in een nieuwe coupe? Scroll dan meteen door.

We gaan voor limitless color, kleurvolle accenten met duidelijke plaatsingen. De Balayage en Face framing zijn nog steeds hot. We combineren deze nu met Money piece highlights en Chunky highlights. Dit zijn verschillende kleurtechnieken waarbij jouw goede eigenschappen geaccentueerd worden. 


Money piece highlights

De opvolger van de Face framing is de Money piece highlights. Met meerdere highlights om je gezicht accentueer je de beste kant van jezelf, de rest van de highlights lopen mooi door in de rest van het haar. 


Chunky highlights

We durven het bijna niet te zeggen, maar uhm... Grove highlights komen weer terug als haartrend. Als je nu aan de ‘90’s denkt en je kapsels voor je ziet met dikke, vette highlight-strepen, dan denk je in de goede richting. Nu zijn ze dus terug. Niet in paniek raken, het is niet zo ‘erg’ en heftig als toen. Het wordt minder extreem en meer natuurlijk, maar de basis is nog wel hetzelfde. Er worden vollere highlights geplaatst, maar blijven wel dichtbij de de basiskleur. Expensive brunette

Ben je toe aan verandering, maar heb je geen idee wat je met ja haar aanmoet? Ga dan voor de nieuwste trend, ‘expensive brunette’. Luxe lokken: expensive brunette is de nieuwste haartrend van nu. Hierbij draait het om een luxe ogende bruine tint, die warm, natuurlijk en glanzend oogt.

Door de volheid van de verschillende bruintinten straalt het luxe uit en het oogt een tikkeltje decadent. De kleur schittert in het licht door de diepbruine met lichtere lokken tot een karamel bruine kleur die haast oplicht in de zon, deze haartrend kun je op diverse manieren omarmen.Peach blonde

Perzik Blond wordt hoogstwaarschijnlijk een van de populairste haarkleuren van 2022. Leuk voor de zomermaanden! Is jouw haarkleur op het moment donker? Ga dan al vroeg in het jaar naar de kapper. Vaak kun je niet in een keer naar een lichtere kleur en doe je dit in stappen.Soft Cool Brown/Black

De Soft Cool Black haarkleur, wat is dit een gave kleur. Geen harde zwarte haarkleur, maar bruin/zwart met een koele en zachte ondertoon. Deze trend kan wat gewaagd zijn voor wie een lichtere haarkleur heeft, maar perfect wanneer je iets heel anders wilt met je haar! Voor de brunettes onder ons zal deze trend wat laagdrempeliger zijn. Durf jij het aan?Koperkleuren

Ben jij gek op koper? Goed nieuws, koper kleuren zijn een van de grootste trends in 2022. Het leuke is, je kunt hierin goed variëren! Ga jij voor gemengde koperkleuren, koper blonde lokken of kies jij liever voor een prachtige diepe koperrode kleur? Gedurfd, maar heel stoer! Het kan allemaal, en dat vinden wij leuk! Wil je koperblonde lokken, of ga jij juist een diep koperrode kleur? Het kan allemaal, dat vinden wij leuk! Meer nieuwe trends van trends in kapsels


Het verschil tussen highlights en lowlights

Je haar nét iets meer diepgang en textuur geven? Dit kan makkelijk met highlights of lowlights, maar wat is eigenlijk verschil tussen deze twee? En wat zijn babylights? Wij leggen het je uit!

Nieuwe haarkleur voor 2022; Dit kun je verwachte

Haarkleuren 2022: ontdek hier de mooiste haarkleuren voor vrouwen voor 2022. Vorig jaar zagen we veel grijze haarkleuren en felgekleurde haarkleuren, dit jaar zullen we veel meer natuurlijke haarkleuren spotten in het straatbeeld.

Welk kapsel past bij jou gezichtsvorm?

Vraag jij je af of jouw kapsel wel bij jouw gezichtsvorm past? Iedereen heeft een andere gezichtsvorm, en hier horen ook weer kapsels bij die er het beste bij passen.