Home / Nieuwste trends / Wat doet keratine met je haar?

Wat doet keratine precies met je haar?

Super glad en zijdezacht haar tot wel 5 maanden lang! Dat klinkt te mooi om waar te zijn en toch is het mogelijk! Een keratine behandeling herstelt jouw beschadigde haar en zorgt voor bescherming en glans. Na het wassen van het haar droogt het haar op zoals het daarvoor zat, het haar valt mooi en glanzend. 


Wat is keratine?

Keratine is het belangrijkste eiwit in je huid en vormt een belangrijke bouwstof voor je haar, nagels en de oppervlaktelaag van de huid. 


Wat doet keratine?

Keratine zorgt voor het herstellen en het beschermen van je haar. Dit wordt vaak toegevoegd aan professionele haarproducten. Deze producten vervangen de proteïne die verloren is gegaan tijdens het gebruik van hittetools zoals föhns, krul- en stijltangen. Ook het verven of blonderen van het haar is hier een oorzaak van. De professionele haarproducten zorgen voor herstel, zacht en gezond haar. 


Voor welke haartype is een keratine behandeling geschikt?

Het behandelingsproces is bedoeld om het haar steil en pluisvrij te maken, en het werkt over het algemeen het beste op golvend haar maar is geschikt voor ieder haartype. De keratine richt geen schade aan omdat het een natuurlijke en lichaamseigen stof is. We raden je aan om voor een behandeling naar een professionele kapper te gaan. Zo ben je verzekerd van een glanzend en mooi resultaat.


Meer nieuwe trends van trends in kapsels


9 tips voor de juiste haarverzorging

Met deze tips zorg je ervoor dat jij je haren goed verzorgd. Behandel je haar met liefde.

Maak je eigen haarmasker

Ken je dat? Ook al gebruik je een goede shampoo en conditioner, je haar blijft droog aanvoelen. Het helpt om regelmatig een haarmasker te gebruiken. Je haren gaan weer glanzen en het wordt weer heerlijk zacht. Onze tip: maak je haarmasker zelf!

De natuurlijke vitamines voor je haar

Lang vol en gezond haar? Dat is wat iedereen wel wil alleen is dit helaas niet voor iedereen zo.. Wel kun je van binnenuit die haardos een beetje beïnvloeden.