Home / Over trends in kapsels

Trends in kapsels

Trends in kapsels in een initiatief van mso-websites.nl. Zij bouwen websites voor kappers, kapsalons, ambulante kappers en steeds vaker kwam de vraag om de nieuwste haartrends en mode actueel te houden en door te zetten op de websites. Er miste echter een platform met informatie over nieuwste trends in kapsels en haarmode. Niet alleen voor de kappers, maar ook voor alle mensen die op zoek zijn naar hun nieuwe look. Dit is met trensinkapsels.nl opgelost. Wekelijks verzamelen onze medewerkers (die zelf ook als kapper werkzaam zijn) informatie over de nieuwste trends, tips, producten en toepassingen.


Ook leverenciers in de kappersbranche zoeken een platform waar ze de nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten kunnen aanbieden en hier geven we daar de gelegenheid.


Actueel 

Wij houden je constant op de hoogte van alle nieuwe haartrends en haarstijlen. Uiteraard doen we dit voor zowel mannen als vrouwen en kinderen. Mis jij iets op onze website dan mag je dat uiteraard melden. Wekelijks updaten wij de website met de nieuwe informatie. 

7 Festivalkapsels die je dit seizoen wilt uitproberen!

Na 2 jaar binnen zitten mogen we weer! Het festivalseizoen is van start gegaan. De zonovergoten festivals staan niet alleen maar in het teken van muziek, het gaat ook heel erg om de looks die er gedragen worden tijdens een festival.

Dit zijn dé nieuwe haartrends van 2022

Tijd voor wat haar inspiratie! In 2022 komen er weer een heleboel nieuwe trends aan, van beauty tot fashion. Maar ook de haartrends mogen we natuurlijk niet vergeten. Heb je zin om in het nieuwe jaar de schaar in je haar te zetten?

Nieuwe haarkleur voor 2022; Dit kun je verwachten

Haarkleuren 2022: ontdek hier de mooiste haarkleuren voor vrouwen voor 2022. Vorig jaar zagen we veel grijze haarkleuren en felgekleurde haarkleuren, dit jaar zullen we veel meer natuurlijke haarkleuren spotten in het straatbeeld.