Home / Tips / De ultieme haarborstel

De ultieme haarborstel

Altijd ruzie met je haar tijdens het borstelen? Klitten die je er maar niet uit krijgt tijdens het borstelen? Wij hebben de ultieme haarborstel gevonden waarbij je gemakkelijk door je haar heen komt het klitten vrij maakt, zonder dat het haar afbreekt. 

De Olivia Garden Finger Brush Combo. Een anti-statische borstel met een combinatie van zwijnen en nylon haren. Deze borstel is goed voor het ontwarren en stylen van het haar. Doordat het oppervlak van de borstel los van elkaar zit kan het op verschillende manieren door het haar bewegen, zo voorkom je dat aan het haar gaat trekken met de borstel. Door het ergonomische handvat ligt de borstel goed in je hand. Het verdeelpunt op het einde van het handvat is perfect om het haar te verdelen in secties.

De Olivia Garden Finger Brush combo is verkrijgbaar in 3 verschillende maten small, medium en large.Meer tips van trends in kapsels

Alles wat je moet weten over de stijltang

Bijna elke vrouw heeft er één in haar badkamer: de stijltang. Deze magische haartool die een warrige bos haar omtovert naar een prachtige glanzende coupe. Maar gebruiken we de stijltang wel op de juiste manier?

Voor of na de vakantie je haren knippen?

De vraag die vaak gesteld wordt in de kapsalon elke zomer opnieuw; Is het beter om voor of na de vakantie naar de kapper te gaan? Hierover zijn de meningen verdeeld! Wij vertellen je hoe wij erover denken.

Feiten over je haar

Over ons haar bestaan nogal wat feiten en fabels. Maar hoe zit het nu echt met ons haar? Het is oh zo belangrijk dat je haar goed zit, het kan ons soms best wat kopzorgen geven.