Home / Tips / Een hitte beschermer gebruiken tijdens het in model brengen van je haar.

Als je haar maar goed zit 

We stijlen, krullen en föhnen er met z’n allen op los. Voor velen is het gebruik van warmte op ons haar niet meer weg te denken uit onze dagelijkse schoonheidsroutine. Je wilt tenslotte dat je haar altijd goed zit. Of we nu een föhn gebruiken voor de perfecte volume of met een krultang een mooie waves maken, iedereen heeft wel een styling tool in huis. We worden er allemaal blij van! Je haar alleen wat minder. Al helemaal als je geen gebruik maakt van een goede hittebeschermer.  


Gebruik altijd een hitte beschermer voor je haar

Wie geen gespleten haarpunten, een droge bos stro of pluizig haar wilt krijgen, moet toch echt een hitte beschermer gaan gebruiken. Voor je begint aan je dagelijks ritueel kneed of spray je (het liefste) in handdoekdroog haar je hittebeschermer. Sla deze stap nooit meer over als je gek bent op je haar. Droog daarna je haar met een föhn totdat het helemaal droog is maar dan ook echt helemaal droog! Behandel je daar daarna je favoriete styling tool.


Meer tips van trends in kapsels


Alles wat je moet weten over de stijltang

Bijna elke vrouw heeft er één in haar badkamer: de stijltang. Deze magische haartool die een warrige bos haar omtovert naar een prachtige glanzende coupe. Maar gebruiken we de stijltang wel op de juiste manier?

Voor of na de vakantie je haren knippen?

De vraag die vaak gesteld wordt in de kapsalon elke zomer opnieuw; Is het beter om voor of na de vakantie naar de kapper te gaan? Hierover zijn de meningen verdeeld! Wij vertellen je hoe wij erover denken.

Feiten over je haar

Over ons haar bestaan nogal wat feiten en fabels. Maar hoe zit het nu echt met ons haar? Het is oh zo belangrijk dat je haar goed zit, het kan ons soms best wat kopzorgen geven.