Home / Tips / Voor of na de vakantie je haren knippen?

Voor of na de vakantie naar de kapper?

De vraag die vaak gesteld wordt in de kapsalon elke zomer opnieuw; Is het beter om voor of na de vakantie naar de kapper te gaan? Hierover zijn de meningen verdeeld! Eigenlijk maakt het niet zoveel uit. Kijk vooral naar de conditie van je eigen haar en beslis dan of je naar de kappers moet/wilt of het nog even kan uitstellen.

We weten allemaal dat het haar uitdroogt van zon en zeewater. Heb je last van gespleten haarpunten dan is de je kans om naar de kapper te gaan! Door de zon het het zee- of chloorwater droogt je haar uit en zo splijten je punten alleen maar verder! Je haar groeit sneller in de zomer dus die punten zijn zo weer lang met de juiste verzorging op vakantie.


Voor de vakantie

Leuk op de foto in het tropische oord? Dan wil je natuurlijk ook prachtig haar voor dat jaloersmakende plaatje. Ga van tevoren gewoon naar de kapper en laat die geweldige highlights zetten. In principe is er niks aan de hand als je je haar maar goed verzorgd. Waar je wel mee op moet passen is geblondeerd haar in het zwembad, dat kan groen uitslaan!


Na de vakantie

De hele dag zwemmen in de zee, liggen in de zon en onbezorgd die haren los laten wapperen. Herken jij jezelf hierin? Dan kan je beter na je de vakantie naar de kapper gaan. Vooral wanneer je voor een gewaagd kleurtje kiest zoals rood of je natuurlijke blonde haren bruin verft. Die kleurtjes zijn natuurlijk prachtig, maar het gaat er veel sneller uit wanneer jij de hele dag op een luchtbedje ligt te dobberen in het water.


Verzorg je haren goed tijdens je vakantie

Het allerbelangrijkste is dus niet of je voor of na je vakantie naar de kapper gaat, maar hoe je tijdens de vakantie met je haar omgaat. Lees hier hoe jij je haren het beste kunt verzorgen tijdens een vakantie.
Meer tips van trends in kapsels

Alles wat je moet weten over de stijltang

Bijna elke vrouw heeft er één in haar badkamer: de stijltang. Deze magische haartool die een warrige bos haar omtovert naar een prachtige glanzende coupe. Maar gebruiken we de stijltang wel op de juiste manier?

Voor of na de vakantie je haren knippen?

De vraag die vaak gesteld wordt in de kapsalon elke zomer opnieuw; Is het beter om voor of na de vakantie naar de kapper te gaan? Hierover zijn de meningen verdeeld! Wij vertellen je hoe wij erover denken.

Feiten over je haar

Over ons haar bestaan nogal wat feiten en fabels. Maar hoe zit het nu echt met ons haar? Het is oh zo belangrijk dat je haar goed zit, het kan ons soms best wat kopzorgen geven.