Home / Tips / Wel of geen droogshampoo?

Wel of geen droogshampoo?

Even schudden en sprayen, en weg is die vettige schijn in je haar. Droogshampoo redt je kapsel op heel wat drukke ochtenden, maar is het eigenlijk slecht voor je haar?

Droogshampoo is een bijzonder mooi product. Deze shampoo is een soort poeder die je natuurlijke haartalg absorbeert. Het resultaat: aanzienlijk minder vet haar. De droogshampoo maakt je haaraanzet dus wat frisser en geeft zelfs volume en textuur aan je haar. 


Is droogshampoo nou wel of niet goed voor je haar?

Droogshampoo kan geen kwaad, maar maak er geen dagelijks gewoonte van. Plan na zo'n 2 á 3 dagen droogshampoo gebruik een wasbeurt in om de volgende redenen;

Heb jij een donkere haarkleur en de fout gemaakt een witte droogshampoo te kopen en dus met een witte/grijze waas over je hoofd rond liep? Dat is verleden tijd!! Er is namelijk gewoon een droogshampoo voor bruin tot donkerbruin haar.  


Zo gebruik je droogshampoo

Droogshampoo is de ideale quick fix om je haar sporadisch op te frissen, maar je moet het wel op de juiste manier gebruiken. Maak gebruik van deze tips tijdens het aanbrengen van de droogshampoo. 


Meer tips van trends in kapsels

Alles wat je moet weten over de stijltang

Bijna elke vrouw heeft er één in haar badkamer: de stijltang. Deze magische haartool die een warrige bos haar omtovert naar een prachtige glanzende coupe. Maar gebruiken we de stijltang wel op de juiste manier?

Voor of na de vakantie je haren knippen?

De vraag die vaak gesteld wordt in de kapsalon elke zomer opnieuw; Is het beter om voor of na de vakantie naar de kapper te gaan? Hierover zijn de meningen verdeeld! Wij vertellen je hoe wij erover denken.

Feiten over je haar

Over ons haar bestaan nogal wat feiten en fabels. Maar hoe zit het nu echt met ons haar? Het is oh zo belangrijk dat je haar goed zit, het kan ons soms best wat kopzorgen geven.